Festivalul digital Predau Viitor

3850 de profesori din România și Republica Moldova au participat la Festivalul Digital Predau Viitor, creat de Asociația Techsoup.

Timp de 5 zile, la prima ediție a Festivalului Digital Predau Viitor – https://festival.predauviitor.ro/ (online, 24-28 octombrie), peste 3.850 (din cei 6.348 înscriși) de profesori și viitori profesori din România și Republica Moldova au învățat despre pedagogie digitală, STEAM și cetățenie digitală de la invitați români și internaționali, experți în educație, profesori și elevi. Participarea la festival a fost gratuită.

Prima zi a adus sesiuni centrate pe educație STEAM (știință tehnologie inginerie artă matematică) cu profesori din România și internaționali: am reflectat la ce competențe construim în școală pentru cariere ale viitorului și cum se poate face Product Development (dezvoltare de produse cu tehnologie) la ora de informatică. 

Am fost și noi prezenți povestind despre proiectele GIVE IT BACK și evenimentele Meet and Code desfășurate în ultimii ani.

#asociatiagiveitback #AsociațiaTechsoup #meetandcode

Mulțumim, Asociația Techsoup, pentru invitație!

Vino alături de noi !

Vă așteptăm ca voluntari să ne impărtășiți din experiența voastră sau să ne vizitați împreună cu copiii pentru a lua contact cu programarea.

Adresa asociației

Str. Gării, Nr. 4, Pitești,
Județul Argeș, Cod Poștal 110188

Contact

Telefon: 0746.142.867
Email: contact@give-it.org

Social Media

Copyright
2024
ASOCIAȚIA GIVE IT BACK | Cod fiscal: 40901660 | Nr. inreg. 14/RA/2019
Design Web & Implementare - EVOMIND DEV SRL