“GIVE IT BACK to Community”- calificat în finala Competiției Internaționale Meet and Code 2019

Evenimentul nostru GIVE IT BACK to Community desfășurat pe 12 octombrie 2019 în cadrul inițiativei europene Meet And Code, s-a calificat în finala Competiției Internaționale Meet and Code 2019!

Anunțul oficial: https://meet-and-code.org/ro/ro/news-show/61

GIVE IT BACK Community – Prezentare video

GIVE IT BACK Community – Galerie foto

Câteva cuvinte ale organizatorilor Meet And Code România despre asociația noastră

La categoria Community, evenimentul Give IT Back to Community” organizat de Asociația Give IT Back se află de asemenea printre finaliști. Împreună cu părinți și alții reprezentanți ai comunității locale din Pitești, elevii participanți au identificat și discutat câteva probleme cu care se confruntă. După această dezbatere, elevii, organizați pe echipe, au gândit soluții pe care le-au descris în prezentări, exersând astfel realizarea unei prezentări de tip “pitch”. După aceea, au realizat și prezentat prototipul pentru soluția propusă construită folosind Scratch, Micro:bit, ozobot bit și App Inventor. 

Faptul că suntem finaliști în Competiția Meet and Code este o mare bucurie, o confirmare a faptului că suntem pe drumul cel bun, o motivație în plus de a continua ceea ce ne-am propus să facem. Părinții și copiii cu care lucrăm au primit cu foarte multă bucurie această veste! Munca de echipă dă roade. Când te implici și dai mai departe ceea ce știi, vin și rezultatele!

coordonatoarea evenimentului Give IT Back to Community, Cătălina Enescu, profesor de informatică, Liceul Teoretic Ion Cantacuzino, Pitești.

Vino alături de noi !

Vă așteptăm ca voluntari să ne impărtășiți din experiența voastră sau să ne vizitați împreună cu copiii pentru a lua contact cu programarea.

Adresa asociației

Str. Gării, Nr. 4, Pitești,
Județul Argeș, Cod Poștal 110188

Contact

Telefon: 0746.142.867
Email: contact@give-it.org

Social Media

Copyright
2024
ASOCIAȚIA GIVE IT BACK | Cod fiscal: 40901660 | Nr. inreg. 14/RA/2019
Design Web & Implementare - EVOMIND DEV SRL