GIVE IT BACK To Schools

Anunțăm cu bucurie lansarea proiectului educațional “GIVE IT BACK To Schools” ! 🙏📣🙂

Într-o lume tot mai digitalizată, educația 👩‍🏫 joacă un rol crucial în pregătirea noii generații. Astfel, ne propunem să oferim profesorilor și elevilor resursele necesare pentru a înțelege și a integra tehnologia în activitățile didactice, contribuind astfel la o învățare mai interactivă și captivantă.

👉Prin intermediul acestui proiect, ne dorim să sprijinim profesorii și elevii în dezvoltarea abilităților tehnologice și a gândirii creative, prin intermediul atelierelor de programare creativă. Acesta se va desfășura în strânsă colaborare cu Școala Gimnazială Sfântul Iacob din Câmpulung Muscel, Argeș.

👉Atelierele de programare creativă vor avea loc în cursul lunii septembrie, oferind profesorilor instrumentele și cunoștințele necesare pentru a utiliza tehnologia în mod eficient în sălile de clasă. În plus, elevii din ciclul primar vor beneficia de ocazia de a explora noțiunile de bază ale programării și de a se familiariza cu noile tehnologii, sporindu-și astfel abilitățile în domeniul tehnologiei informației.

La finalul proiectului ne propunem să oferim o nouă perspectivă asupra învățământului și tehnologiei, contribuind la creșterea competențelor digitale, atât pentru profesori, cât și pentru elevi.

👉Pentru mai multe detalii și informații legate de desfășurarea acestui proiect accesați site-ul nostru la https://give-it.org/

Proiectul ”GIVEITBACK To Schools” este finanțat prin programul Start ONG, lansat de Kaufland Romania și implementat de Asociația Act for Tomorrow!

#StartONG

#ImplicareaFaceDiferenta

#KauflandRomania

#ActforTomorrow

#asociatiagiveitback

Vino alături de noi !

Vă așteptăm ca voluntari să ne impărtășiți din experiența voastră sau să ne vizitați împreună cu copiii pentru a lua contact cu programarea.

Adresa asociației

Str. Gării, Nr. 4, Pitești,
Județul Argeș, Cod Poștal 110188

Contact

Telefon: 0746.142.867
Email: contact@give-it.org

Social Media

Copyright
2024
ASOCIAȚIA GIVE IT BACK | Cod fiscal: 40901660 | Nr. inreg. 14/RA/2019
Design Web & Implementare - EVOMIND DEV SRL