Începem proiectul “GIVEITBACK Education 1.0”!

Începutul verii înseamnă și startul proiectelor pentru echipa noastră !

Luna aceasta începem lucrul la GIVEITBACK Education 1.0, proiect aflat printre cele 14 proiecte comunitare finațate în luna mai prin programul Start ONG, lansat de Kaufland România și implementat de asociația Act for Tomorrow.

În cadrul acestui proiect vom dezvolta un kit care va conține un set de programe noi de studiu și materialul didactic suport aferent pentru un an. Disciplinele vizate sunt programarea creativă, programarea cu roboti și dezvoltarea paginilor web.

Programele sunt concepute pentru elevi din învățământul primar si gimnazial și vor putea fi implementate în cadrul orelor de opțional prevazute în planurile cadru la nivel național sau în cadrul unor cluburi dedicate.

Pentru fiecare disciplină vom realiza conținutul programei, materialul suport în format tipărit dar și în format electronic.

Pornim lucrul alături de partenerii noștri cărora le mulțumim pentru implicare și sprijinul oferit !

Școala Gimnaziale “Matei Gr. Vladeanu” Cândești Vale, județul Dâmbovița – d-na director Irina Constantinescu.

Școala “Mircea Cel Batrân” Pitești, Județul Argeș –  d-l director Dragoș Dinculescu, d-na profesor de informatică Paula Cioară, d-l profesor de informatică Gabriel Badea, d-na profesor învățământ primar Arina Șerbănică, d-na profesor învățământ primar Dora Băiașu.

Școala Gimnazială “Petre Sergescu” Drobeta Turnu Severin, județul Mehedinți – d-l director Florin Piciorgros, d-na profesoară învățământ primar Oxana Vrăjitoru, d-na profesoară de informatică Valentina Epuran.

Vino alături de noi !

Vă așteptăm ca voluntari să ne impărtășiți din experiența voastră sau să ne vizitați împreună cu copiii pentru a lua contact cu programarea.

Adresa asociației

Str. Gării, Nr. 4, Pitești,
Județul Argeș, Cod Poștal 110188

Contact

Telefon: 0746.142.867
Email: contact@give-it.org

Social Media

Copyright
2024
ASOCIAȚIA GIVE IT BACK | Cod fiscal: 40901660 | Nr. inreg. 14/RA/2019
Design Web & Implementare - EVOMIND DEV SRL