Meet and Code 2021. It’s all about nature

Evenimentul nostru online “It’s all about nature” a câștigat o finanțare prin programul Meet and Code (https://meet-and-code.org/) susținut la nivel european de compania de software SAP. În România, programul este coordonat pentru cel de-al 5-lea an consecutiv de #AsociațiaTechsoup și susține evenimente online de tehnologie și programare aliniate cu misiunea inițiativei Comisiei Europene: Europe Code Week.

Evenimentul nostru online “It’s all about nature” este finanțat cu ajutorul programului Meet and Code (https://www.meet-and-code.org/) susținut la nivel european de compania de software SAP. Meet and Code 2021 este coordonat de Haus des Stiftens gGmbH și rețeaua TechSoup Europe în 35 de țări europene și susține, pentru al 5-lea an consecutiv, evenimente de tehnologie și programare aliniate cu misiunea inițiativei Comisiei Europene: Europe Code Week.

În România, programul Meet and Code este coordonat de Asociația Techsoup. Din 2010, Asociația Techsoup (https://www.asociatiatechsoup.ro) creează și oferă resurse IT și experiențe de învățare a tehnologiei pentru organizații nonprofit, tineri și profesori. Asociația Techsoup este câștigătoare a premiului Digital Skills for Education din cadrul European Digital Skills Awards în 2017, competiție organizată de Comisia Europeană.”

Descrierea proiectului

Plantăm un pom, sădim o floare, facem alegeri responsabile. Reciclăm, reparăm, reutilizăm. Învățăm cât de importante sunt toate acțiunile noastre și cum fiecare dintre ele poate influența natura și mediul înconjurător în sens pozitiv sau negativ.
Pentru că dorim să transmitem toate acestea și celor din jurul nostru – familie, prieteni, colegi, vecini – vom face proiecte și joculețe în Scratch și îi vom invita pe toți să participe la evenimentul nostru.
În cadrul evenimentului le vom prezenta ce am făcut, dar îi vom provoca și la activități interactive (vor juca joculetele create de noi, vor răspunde la întrebări, vor învăța să programeze completând un proiect deja început).
În cadrul evenimentului vom comunica online, prin LiveWebinar.

Vârste participanți
8 – 14

Dată
23.10.2021    10:00 – 13:00

Numărul maxim de participanți
30

Participarea la eveniment este gratuită pentru participanţi.

#meetandcode #codeEU #SAP4Good

https://meet-and-code.org/ro/ro/event-show/5826

Vino alături de noi !

Vă așteptăm ca voluntari să ne impărtășiți din experiența voastră sau să ne vizitați împreună cu copiii pentru a lua contact cu programarea.

Adresa asociației

Str. Gării, Nr. 4, Pitești,
Județul Argeș, Cod Poștal 110188

Contact

Telefon: 0746.142.867
Email: contact@give-it.org

Social Media

Copyright
2024
ASOCIAȚIA GIVE IT BACK | Cod fiscal: 40901660 | Nr. inreg. 14/RA/2019
Design Web & Implementare - EVOMIND DEV SRL