Proiectul GIVEITBACK EduCamp finanțat de Start ONG în luna iunie

Proiectul nostru GIVEITBACK EduCamp   se află printre cele 15 proiecte comunitare finațate în luna iunie prin programul Start ONG, lansat de Kaufland România și implementat de asociația Act for Tomorrow.

Proiectul își propune organizarea unei tabere de o zi în aer liber, într-un cadru natural, pe valea Râului Doamnei. Copii de la sat și de la oraș vor participa împreună la ateliere de programare și la diverse activități educative.

Va fi un schimb de experiență. În cadrul atelierelor de programare, cursanții de la clubul de programarea GIVEITBACK iî vor ajuta pe copiii din comunitatea locală să descopere programarea creativă cu ozoboți, micro:bit și lego; apoi, prin diverse activități, copiii vor colabora, vor lucra în echipă, își vor descoperi reciproc interesele și pasiunile, vor descoperi frumusețile locului.

Ne dorim ca prin această experiență, comunitatea locală să vadă noi oportunități de dezvoltatareîn ceea ce privește educația copiilor, dar și în ceea ce privește promovarea valorilor locale.

#asociatiagiveitback

#StartONG

#ImplicareaFaceDiferenta

#ActforTomorrow

#KauflandRomania

Vino alături de noi !

Vă așteptăm ca voluntari să ne impărtășiți din experiența voastră sau să ne vizitați împreună cu copiii pentru a lua contact cu programarea.

Adresa asociației

Str. Gării, Nr. 4, Pitești,
Județul Argeș, Cod Poștal 110188

Contact

Telefon: 0746.142.867
Email: contact@give-it.org

Social Media

Copyright
2024
ASOCIAȚIA GIVE IT BACK | Cod fiscal: 40901660 | Nr. inreg. 14/RA/2019
Design Web & Implementare - EVOMIND DEV SRL