Stimulăm interesul pentru Știință și Tehnologie cu proiectul ARDUINO Start !

Suntem încântați să vă prezentăm proiectul “ARDUINO Start,” o inițiativă inovatoare a Asociației GIVE IT BACK, dedicată tinerilor din clasele VII, VIII și IXa care doresc să exploreze lumea fascinantă a tehnologiei și a programării. Acest program educațional își propune să dezvolte abilitățile tehnologice și creativitatea tinerilor, pregătindu-i pentru viitorul digital.

Ce este “ARDUINO Start”?

“ARDUINO Start” reprezintă un curs gratuit care se va desfășura în perioada octombrie – decembrie 2023 și se adresează elevilor pasionați de tehnologie, electronica și programare. Programul va avea loc la Școala Gimnazială I.L. Caragiale și constă în 6 sesiuni a câte 2 ore fiecare.

Scop și Obiective:

Scopul acestui proiect este de a stimula interesul pentru știință și tehnologie. Obiectivele noastre includ:

  1. Înțelegerea conceptelor de bază ale programării.
  2. Dezvoltarea abilităților de a lucra cu componente hardware, cum ar fi senzori, motoare și LED-uri.
  3. Cultivarea gândirii critice și a abilităților de depanare.
  4. Dezvoltarea de proiecte creative cu Arduino, cum ar fi roboți și dispozitive de automatizare.
  5. Învățarea lucrului în echipă și conștientizarea aspectelor legate de etică și securitate.

Acest curs este o oportunitate unică pentru tineri să învețe, să creeze și să se pregătească pentru cariere viitoare în domeniul tehnologiei. Avem în vedere să implicăm între 10 și 15 elevi în fiecare sesiune, oferindu-le resursele și cunoștințele necesare pentru a-și atinge potențialul maxim.

Pentru a vă înscrie sau pentru mai multe informații, vă invităm să completați formularul de înscriere disponibil aici. Pentru întrebări sau clarificări suplimentare, nu ezitați să ne contactați la adresa de e-mail razvan.enescu@give-it.org.

Un viitor mai luminos și tehnologic începe cu “ARDUINO Start.” Să construim împreună o comunitate a inovatorilor și creatorilor de tehnologie! 🚀💻🌍

Proiectul ”ARDUINO Start” este finanțat prin programul Start ONG, lansat de Kaufland Romania și implementat de Asociația Act for Tomorrow!

#StartONG

#ImplicareaFaceDiferenta

#KauflandRomania

#ActforTomorrow

#asociatiagiveitback

Vino alături de noi !

Vă așteptăm ca voluntari să ne impărtășiți din experiența voastră sau să ne vizitați împreună cu copiii pentru a lua contact cu programarea.

Adresa asociației

Str. Gării, Nr. 4, Pitești,
Județul Argeș, Cod Poștal 110188

Contact

Telefon: 0746.142.867
Email: contact@give-it.org

Social Media

Copyright
2024
ASOCIAȚIA GIVE IT BACK | Cod fiscal: 40901660 | Nr. inreg. 14/RA/2019
Design Web & Implementare - EVOMIND DEV SRL