“TrashAble”- eveniment Meet And Code 2020

Evenimentul nostru online, TrashAble este printre primele evenimente Meet and Code finanțate în 2020! ????

Despre proiect

Evenimentul nostru se va desfășura online, pe data de 5 septembrie 2020, în intervalul orar 10:00 – 13:00.

Va fi organizat de către 8 voluntari, cursanți ai clubului CoderDojo GiveITBack, Pitești și se adresează tinerilor cu vârste între 12 și 18 ani dornici să afle și să învețe despre cum tehnologia poate ajuta la promovarea unui stil de viață sustenabil, în armonie cu natura.

Andrei, Anita, Arina, Dani, Dragoș, Edi, Mara, Silviu, elevi în clasa a X-a și cursanți ai clubului CoderDojo GiveITBack, au gândit și au pornit realizarea aplicației de mobil TrashAble lucrând în echipă, dar online iar în cadrul evenimentului vor împărtăși experiența lor de lucru și celorlalți participanți.

Am creat aceasta aplicatie pentru a ne proteja planeta, incurajand oamenii sa arunce gunoaiele in locurile special amenajate. Aplicatia contine o harta a cosurilor de gunoi publice, insotite de informatii despre reciclare si protejarea mediului.

Iti e pofta de ceva dulce si iti cumperi o inghetata, dar, ce faci cu ambalajul? Sa il arunci pe jos ar fi cel mai simplu, intrucat nu stii unde se afla cel mai apropiat cos de gunoi. Dar, cu aplicatia noastra, poti proteja mediul! O deschizi, cauti cosul de gunoi si arunci ambalajul. Astfel, ai facut inca un pas spre salvarea planetei!

Echipa TrashAble

Puteți afla mai multe despre aplicația TrasAble și despre stadiul de dezvoltare al acesteia, accesând site-ul de prezentare – https://trashable.giveitback.ro/

Vino alături de noi !

Vă așteptăm ca voluntari să ne impărtășiți din experiența voastră sau să ne vizitați împreună cu copiii pentru a lua contact cu programarea.

Adresa asociației

Str. Gării, Nr. 4, Pitești,
Județul Argeș, Cod Poștal 110188

Contact

Telefon: 0746.142.867
Email: contact@give-it.org

Social Media

Copyright
2024
ASOCIAȚIA GIVE IT BACK | Cod fiscal: 40901660 | Nr. inreg. 14/RA/2019
Design Web & Implementare - EVOMIND DEV SRL